Corona maatregelen in onze winkel

Beste klant,

Het corona virus treft ons allemaal. Wij merken dat veel van onze klanten het fijn vinden dat onze deur nog open staat. Dit kan zo lang jullie ook met ons mee denken. De overheid heeft bepaald dat winkeliers open mogen blijven zolang ze zich aan de aangescherpte regels houden. Wat betekend dit voor ons en voor jullie?

1. Houd rekening met de 1,5 meter afstand regel. Let op hier kunnen boetes voor uit gedeeld Worden.

2. Wij gaan per direct over tot maximaal 4 klanten op het zelfde moment binnen. Wat betekend dat er maximaal 6 mensen op het zelfde moment in de winkel zijn incl personeel.

3. Ben je verkouden, blijf thuis en bestel online Wij zorgen dat je dit binnen 2 dagen binnen hebt of bieden een vergelijkbaar product aan.

4. Ons toilet word per direct niet meer gebruikt door klanten.

5. Onze winkel staat heel vol. Helaas is het bijna niet mogelijk om achter elke klant aan te lopen die alles aanraakt het weer schoon te maken, zeg wat je wilt hebben en we pakken het voor je.

Wij gaan er van uit dat u onze situatie begrijpt en ons door deze crisis heen helpt. We hebben nog genoeg voorraad en jullie hebben Weinig te doen zo! Dus voel je alsjeblieft welkom en kom vooral langs of bestel online.

Bedankt voor uw begrip.

 

Met vriendelijke groet Richard en Nena

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13.00 - 18.00

Dinsdag: 11.00 - 18.00

Woensdag: 11.00 - 19.00

Donderdag: 11.00 - 19.00

Vrijdag: 12.00 - 21.00

Zaterdag 10.00 - 17.00

Zondag: Gesloten


«